Suitsukapp

Elar valmistab käsitööna väikestes koguses erinevaid suitsutatuid tooteid. Oma toodetest kirjutab ta nii:
"Bbq searibi, millel minu enda välja töötatud maitseainete segu. Searibid on kuus tundi ahjus ning pritsin neid pidevalt õunamahlaga ,et need ära ei kuivaks. Kõrgeim temperatuur ahjus on 95c, mille tulemusel jäävad ribid eriti mahlased ja pehmed. 
Suitsutatud vorst cheddariga . Sea abalihast teen ise hakkliha, panen sisse maitseained ja cheddari juustu (10%) ning surts pekki. Edasi lähevad vorstid suitsuahju küpsema.
 Lepasuitsu pikkpoiss. Sea abalihast teen ise hakkliha, panen sisse maitseained, porgandi, muna. Edasi lähevad poisid suitsuahju küpsema. Ennem, kui pikkpoisid valmis saavad tõmban bbq kastmega need üle.

Lepasuitsu juust saab 12 tundi suitsu ja ootab oma aega 14 päeva pakendatuna vaakumisse, et suitsumaik jõuaks ka juustu sisse."

 Elar Vaarmets
OÜ Vaarmel
Tel.+372 56491051