Käesalu Väike Pagarikoda

Leib on leib, on leib, on leib... Käesalu väiksest pagarikojast saab käsitsi valmistatud täisterarukkileiba. 

Perenaine Christel on leiba küpsetanud juba umbes 15 aastat, ikka sama retsepti järgi juuretisega täisterarukkileiba, vaid täiendavaid lisandeid (seemned, kuivatatud marjad-puuviljad, šokolaad, liha jm) juurde pannes. Ainuke masin, mida ta leiva tegemisel kasutab, on küpsetusahi. Muidu puhas ühe inimese käsitöö:). 

Pagarikoja nimes on rõhk sõnal "väike", ehk suuri koguseid ta ei küpseta. Ja ühel päeval mõtles ta välja, et ega pilt ju tegelikult maitset ei näita - seega ootab ta inimesi oma leiba alati enne ostmist proovima.

 Lisaks leivale ja teistele pagaritoodetele on tal kaasas Võrumaa meistri tehtud saare- või tammepuust lõike/serveerimislauad.